کشیدن دندان بدون درد (جراحی و لیزر) | کشیدن دندان شیری و دائمی

کشیدن دندان بدون درد (جراحی و لیزر) | کشیدن دندان شیری و دائمی

هزینه های دندانپزشکی    جراحی دهان و فک و صورت    

1403-04-21

کشیدن دندان با و بدون جراحی بدون درد
5
(1)
کشیدن دندان در سیمادنت

اگرچه حفظ دندان‌های طبیعی اولویت اصلی است، اما گاهی موقعیت‌هایی پیش می‌آید که در آن باید دندان کشیده شود. به عنوان مثال زمانی که دندان به شدت عفونت کرده باشد و با عصب کشی یا درمان ریشه قابل احیا شدن نیست. در چنین مواردی که الزاماً باید دندان کشیده شود، درصورت حفظ دندان آسیب دیده ممکن است عوارض جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد. علاوه بر کشیدن دندان آسیب دیده، در بسیاری دیگر از موراد نیز حتی با وجود سالم بودن دندان، لازم است دندان کشیده شود. در ادامه به طور کامل به علل، انواع روش‌ها و مراقبت‌های بعد از کشیدن دندان اشاره شده است.


چه زمانی باید دندان کشیده شود؟

در درمان‌های دندانپزشکی، کشیدن دندان به عنوان آخرین روش درمانی انتخاب خواهد شد زیرا دندان طبیعی سرمایه‌ای است که باید تا حد امکان آن را حفظ نمود. در بسیاری از موارد، ممکن است جهت جلوگیری از آسیب به سایر دندان‌ها و حفظ سلامت دهان و دندان‌ها راهی جز کشیدن دندان وجود نداشته باشد؛ در ادامه به دلایلی که دندانپزشک به عنوان آخرین راه حل، کشیدن دندان را پیشنهاد می‌کند، اشاره شده است:

علل کشیدن دندان
اینفوگرافیک علل کشیدن دندان
کشیدن دندان پوسیده و خراب
کشیدن دندان به دلیل پوسیدگی

گسترش پوسیدگی و تخریب ریشه دندان

به طور کلی زمانی که دندانی دچار پوسیدگی شود، در قدم اول ترمیم و پر کردن دندان، سپس با گسترش پوسیدگی عصب کشی و درمان ریشه انجام خواهد شد. با این وجود در صورتی که به علت نفوذ عمیق پوسیدگی دندان و عدم درمان به موقع، دیگر روش‌های ترمیم دندان پاسخگو نباشد، دندانپزشک کشیدن دندان را پیشنهاد می‌کند.

بیماری‌های پریودنتال (بیماری‌های لثه)

مشکلات پرودنتال یا بیماری‌های مربوط به لثه، در صورتی که به موقع درمان نشود، به علت تخریب بافت نگهدارنده دندان، سبب لقی دندان می‌شود. در چنین مواردی به ناچار باید دندان کشیده شود و حتی موارد حاد بیماری‌های لثه می‌تواند سبب افتادن دندان شود. یکی از بیماری‌های شایع، آبسه دندان است که در صورت نفوذ عمیق عفونت و عدم امکان درمان آن به ناچار باید دندان کشیدن شود تا از گسرش عفونت به سایر دندان‌ها جلوگیری شود.

کشیدن دندان به دلیل بیماری‌های لثه
کشیدن دندان به دلیل بیماری‌های لثه
کشیدن دندان در درمان ارتودنسی
کشیدن دندان به دلیل ارتودنسی

ازدحام دندان‌ها و ارتودنسی

یکی از رایج‌ترین دلایل کشیدن دندان، درمان ارتودنسی است. در مواردی که قوس دندانی فضای کافی برای رشد صحیح دندان‌ها را ندارد، لازم است به تشخیص متخصص ارتودنسی یک یا چند دندان کشیده شود تا فضای کافی برای رشد سایر دندان‌ها در جهت صحیح فراهم شود.

وجود دندان نهفته یا نیمه نهفته

در مواردی که دندان به طور کامل از لثه بیرون نیامده باشد و به طور کامل یا بخشی از آن در زیر لثه پنهان بماند، به عنوان دندان نهفته یا نیمه نهفته شناخته می‌شود. نهفتگی دندان معمولاً در دندان‌های عقل و نیش بروز می‌کند. در صورتی که دندان نهفته سبب آسیب به دندان‌های مجاور شود باید کشیده شود. در غیر اینصورت همانند دندان‌های نیش نهفته می‌توان از طریق روش ارتودنسی به محل صحیح در قوس دندانی هدایت شود.

بهترین سن کشیدن دندان عقل نهفته 15 تا 25 سالگی است؛ بعد از 25 سالگی معمولاً مراقبت‌های بعد از کشیدن دندان عقل نهفته بیشتر خواهد بود.

کشیدن دندان عقل نهفته و نیمه نهفته
کشیدن دندان به دلیل نهفتگی دندان
کشیدن دندان به دلیل وجود دندان اضافه
کشیدن دندان به دلیل وجود دندان اضافه

رویش دندان اضافه

در حدود 1 تا 4 درصد افراد ممکن است دچار عارضه رویش دندان اضافه شوند. دندان اضافه همانطور که از نامش مشخص است به رشد دندانی بیشتر از تعداد طبیعی دندان‌ها اشاره دارد. در صوت وجود دندان اضافه باید به صورت اورژانسی در هر سنی حتی کودکان اقدام به کشیدن دندان اضافه نمود.

گسترش عفونت در دهان

در بیمارانی که دچار ضعف سیستم ایمنی بدن شدند، ممکن است عفونت در دهان و دندان‌ها گسترش پیدا کند و در نتیجه به اجبار دندان عفونی کشیده شود. در بیمارانی که در حال درمان سرطان با روش‌های شیمی درمانی و یا پرتو درمانی در سر و گردن هستند، این مسئله اهمیت بیشتری دارد.

پیش از اینکه مشکلات ذکر شده منجر به بروز عوارض جبران ناپذیر شوند با دندانپزشکان سیمادنت برای کشیدن دندان مشورت کنید.

برای مشاهده جدیدترین و بروزترین هزینه ارتودنسی کلیک کنید.


روش‌های کشیدن دندان

شاید در بین عموم مردم یکی از ساده‌ترین خدمات دندانپزشکی، کشیدن دندان به نظر برسد. در صورتی که کشیدن دندان یک خدمت دندانپزشکی مهم محسوب می‌شود و در صورتی که عفونت ریشه‌ای و یا مشکلات حاد داشته باشد الزاماً باید توسط متخصص انجام شود. در ادامه هر یک از انواع روش‌های کشیدن دندان به طور کامل شرح داده شده است.

  • کشیدن دندان به روش عمومی (بدون جراحی)
  • کشیدن دندان با جراحی
  • کشیدن دندان با لیزر
روش های کشیدن دندان
اینفوگرافیک روش های کشیدن دندان

کشیدن دندان بدون جراحی (کشیدن دندان به روش معمولی)

بیشتر دندان‌ها بدون نیاز به جراحی و به شیوه مرسوم با کمک فورسپس دندانپزشکی از دهان خارج می‌شوند. زمانی که دندان به طور کامل رشد یافته و بیرون از لثه باشد با این روش دندان بیرون کشیده خواهد شد. به زبان ساده‌تر، دندان‌هایی که در حفره دهان قابل مشاهده و در دسترس هستند بدون نیاز به جراحی کشیده می‌شوند.

برای کشیدن دندان آسیب دیده ابتدا بی‌حسی موضعی به ناحیه تزریق می‌شود. سپس برای گرفتن قسمت قابل مشاهده دندان از ابزارهای اِلِوِیتور (elevator) و فورسپس (forceps) استفاده می شود. از الویتور برای شل کردن دندان استفاده می‌شود در حالی که فورسپس دندان را برای کشیدن نگه داشته و آن را خارج می‌‎کند.

دندانپزشک برای خارج کردن دندان، در جهت عقب و جلو به دندان نیرو وارد می‌کند تا زمانی که اتصال رباط پریودنتال به اندازه کافی کاهش یافته و دندان به راحتی از استخوان آلوئولار (بخشی از استخوان فک که دندان در آن قرار دارد) خارج شود. اگرچه این روش کشیدن چندان پیچیده و درد آور نیست، اما در طول فرآیند ممکن است فشار قابل توجهی احساس شود. برای تسکین درد پس از کشیدن دندان هم از داروهای مسکل بدون نسخه استفاده می شود.

کشیدن دندان بدون درد در سیمادنت

کشیدن دندان با جراحی و بیهوشی

کشیدن دندان با جراحی

برای دندان‌هایی که به طور کامل قابل مشاهده نیستند یا به عبارتی نهفته و نیمه نهفته‌اند، نحوه کشیدن دندان متفاوت است. در واقع در این کیس‌ها، مواجهه با دندان‌های آسیب دیده (و عمدتاً آسیب‌زا) مطرح است. در این موراد یا دندان به طول کامل در زیر لثه پنهان هستند و یا برخلاف دندان‌های طبیعی دیگر، از لثه بیرون نیامده‌اند. متاسفانه با روش معمول نمی‌توان چنین دندان‌هایی را خارج کرد و لازم است حتماً کشیدن دندان با جراحی و توسط متخصص انجام شود. در طول فرآیند خارج کردن این دندان‌ها، برشی در بافت لثه زده می‌شود تا امکان دسترسی به دندان ایجاد شود. مواردی که لازم است کشیدن دندان با جراحی انجام شود عبارتند از دندان‌های عقل نهفته و نیمه نهفته، دندان‌های عصب کشی شده، دندان‌های دارای شکستگی در تاج. این گونه موارد حتماً باید با مشورت متخصص عصب کشی، تحت جراحی کشیدن دندان قرار گرفته تا عوارض خارج کردن دندان کاهش پیدا کند.

نقل قول درباره کشیدن دندان با لیزر
نقل قول درباره کشیدن دندان با لیزر

کشیدن دندان با لیزر (این شعار تبلیغاتی را جدی نگیرید!)

کشیدن دندان با لیزر بیشتر یک نوع تبلیغ غیر واقعی است که بسیاری از سایت‌ها برای متقاعد کردن مراجعین و بیماران خود به کار می‌برند. ولی واقعیت این است که لیزر برای کشیدن دندان، هیچ کاربردی ندارد. با این وجود می‌توان گفت کابرد لیزر بعد از کشیدن دندان است که برای تغییر در بافت نرم محل دندان کشیده شده کاربرد داد. بعد از کشیدن دندان، می‌توان چند جلسه لیزر درمانی انجام داد. با این کار ترمیم زخم سریعتر، خونریزی قطع شده و عفونت‌های احتمالی بعد از کشیدن دندان حاصل نمی‌شود. در نتیجه

کشیدن دندان بدون درد (جراحی و لیزر) | کشیدن دندان شیری و دائمی

جراحی دندان‌های نهفته و نیمه نهفته

کشیدن دندان عقل نهفته به این صورت انجام می‌شود که پس از برش بر روی لثه وکنار زدن آن، دندان نهفته به خوبی در معرض دید قرار می‌گیرد. این دندان‌ها به سختی خارج می شوند و بیشتر اوقات لازم است تا برای کشیدن آن‌ها برش‌هایی بر روی لثه ایجاد شود. پس از برش، دندان به آرامی از حفره آلوئولار (استخوان نگهدارنده دندان) خارج می‌شود. در نهایت محل جراحی به خوبی بسته می‌شود.

کشیدن دندان برای ارتودنسی

کشیدن دندان برای درمان ارتودنسی چگونه است؟

چنانچه پس از معاینه تخصصی توسط ارتودنتیست (متخصص ارتودنسی)، مشخص شود که برای پیشبرد طرح درمان و بهبود وضعیت دندان‌ها در طول ارتودنسی نیاز به کشیدن دندان باشد، تعداد دندان‌هایی که باید کشیده شوند، مشخص می‌شود. اگر دندان نیش شما نهفته باشد، با جراحی یا به کمک لیزر، اکسپوز (آشکار سازی) شده و بنا به صلاح‌دید متخصص ارتودنسی، درگیر نیروهای ارتودنسی شده یا کشیده می‌شود.

در سایر موقعیت‌هایی که دندان نهفته نیست، بدون نیاز به جراحی یا لیزر، اقدام به کشیدن دندان بدون جراحی و به روش معمولی و مرسوم خواهد شد.


مدت زمان کشیدن دندان با جراحی و بدون جراحی چقدر است؟

اگر دندان در شرایط نرمال باشد برای کشیدن آن کمتر از 10 دقیقه زمان نیاز است. ابتدا از دندان عکس گرفته می‌شود و حدودا 5 دقیقه بعد از اعمال بی‌حسی، دندان با چند حرکت ساده توسط دندانپزشک خارج می‌شود. اما مدت زمان جراحی دندان متفاوت است. اگر فقط به کشیدن یک دندان با جراحی نیاز باشد، این فرآیند در 20-40 دقیقه به اتمام می‌رسد. با این حال، اگر نیاز به برداشتن چندین دندان باشد، باید انتظار زمان بیشتری در کلینیک دندانپزشکی را داشت.

و به طور کلی هنگام تعیین مدت زمان جراحی دندان، عوامل خاصی باید در نظر گرفته شوند که برخی از این فاکتورها عبارتند از:

  • نوع دندان و موقعیت آن
  • تعداد دندان‌ها جهت خارج کردن
  • زمان لازم برای انجام بیهوشی، بیحسی و یا آرامبخشی
  • آماده‌سازی‌های قبل از عمل
کاور ویدیوهای کشیدن دندان

آیا کشیدن دندان با جراحی درد دارد؟

کشیدن دندان برای بسیاری از افراد، یکی از تجربیات ناخوشایند و ترسناک است. این فرایند به عنوان یک راه درمانی نهایی و غیر قابل جایگزین برای بسیاری از مشکلات دندانی شناخته می شود. یکی از نگرانی‌ها درباره کشیدن دندان، احساس درد در حین خارج کردن دندان است.

  • در طی کشیدن دندان به روش معمولی از بی حسی موضعی استفاده می‌شود و به همین جهت بیمار دردی احساس نمی‌کند.
  • در صورتی که کشیدن دندان با جراحی انجام شود، به دلیل استفاده از روش آرامبخشی (sedation) که بیمار به یک خواب عمیق می‌‌رود، نیز بیمار دردی احساس نمی‌کند.

با اینکه در طول پروسه کشیدن دندان بیمار درد ندارد، بعد از اتمام درمان به دلیل تحریک اعصاب، احساس درد کاملاً طبیعی خواهد بود. این درد به سادگی با مصرف مسکن‌ التیام یافته و جای هیچ نگرانی وجود ندارد.

آیا کشیدن دندان درد دارد

آیا من برای کشیدن دندان به جراحی نیاز دارم؟

برای اینکه مشخص شود دندان شما برای خارج شدن به چه روشی نیاز دارد، باید حتما توسط یک دندانپزشک یا متخصص دندانپزشکی ویزیت شوید زیرا در نهایت این دندانپزشک است که نوع درمان را مشخص و اجرا می‌کند. دندانپزشک برای دیدن وضعیت دندان ابتدا شما را معاینه کرده سپس با کمک اشعه ایکس از فک و موقعیت دندان آسیب دیده شما تصویربرداری می‌کند. در نهایت با در نظر گرفتن موارد زیر درباره کشیدن دندان با جراحی یا بدون جراحی تصمیم نهایی را خواهد گرفت:

  • محل و موقعیت دندان
  • طول و انحنای ریشه دندان
  • ضخامت استخوان اطراف دندان آسیب دیده
  • وضعیت سلامتی بیمار
  • وضعیت ریشه دندان (عصب کشی شده یا نشده)

در صورت نیاز به مشاوره درباره کشیدن دندان با ما در ارتباط باشید.


کشیدن دندان شیری | کشیدن دندان کودک

نحوه کشیدن دندان شیری به چه شکل است؟

مراقبت از دندان‌های شیری برخلاف تصور عموم که این دندان موقتی است، بسیار اهمیت دارد. در واقع وظیفه دندان‌های شیری حفظ فضای رشد دندان‌های دائمی است. بنابراین در صورتی که دندان شیری زودتر از موعد کشیده شده یا بیفتد، ممکن است نظم و رویش دندان‌های دائمی دچار اختلال و بی‌نظمی شود. در این صورت لازم است با مراجعه به کلینیک دندانپزشکی به جای دندان شیری از دست رفته، فضانگهدار قرار داده شود تا فضای کافی رشد دندان دائمی را حفظ کرده و از بی‌نظمی‌های بعدی پیشگیری کند.

در مواردی که دندان شیری دچار شکستگی، پوسیدگی بسیار شدید و یا لقی شود لازم است به ناچار آن را کشید. همچنین گاهی ممکن است برخی از دندان‌های شیری با وجود رویش دندان دائمی همچنان نیافتاده باشد و در نتیجه نیاز به مداخله پزشکی و کشیدن دندان شیری باشد. خارج کردن دندان‌های شیری معمولاً به روش مرسوم صورت می گیرد و هیچ دردی در کودکان احساس نخواهد شد. ابتدا بی حسی تزریق خواهد شد و در یک چشم بر هم زدن دندان خارج می شود.


چه دندانپزشکی کشیدن دندان را انجام می‌دهد؟

در صورتی که کشیدن دندان بدون جراحی انجام شود، دندانپزشکان عمومی این درمان را انجام می‌دهند. از سویی دیگر در صورتی که در موارد پیچیده‌تر نیاز به جراحی کشیدن دندان باشد، این جراحی باید الزاماً توسط متخصص لثه و یا جراح فک انجام شود. دندانپزشکانی که در کلینیک تخصصی سیمادنت، کشیدن دندان را انجام می‌دهند در ادامه معرفی شده است.

دکتر مسعود داودیان

متخصص ارتودنسی دندانپزشکی است که در زیمنه برطرف کردن نانواع نامنظمی دندان‌ها و مشکلات عدم تناسب دندان‌های فک بالا و پایین آموزش تخصصی دیده است. دکتر مسعود داودیان متخصص ارتودنسی و مدیر کلینیک تخصصی سیمادنت هستند. آن دسته از بیماران و مراجعان گرامی که برای مشکلات مربوط به نامنظمی دندان‌ها به سیمادنت مراجعه می‌‍کنند توسط ایشان ویزیت می‌شوند.

کشیدن دندان بدون درد (جراحی و لیزر) | کشیدن دندان شیری و دائمی

اقدامات قبل از کشیدن دندان

شاید به نظر برسد که برای کشیدن دندان نیاز به آمادگی خاصی نخواهد بود؛ با این وجود لازم است پیش از کشیدن دندان علی الخصوص جراحی کشیدن دندان حتماً اقدامات مهمی را انجام داد تا عوارضی همانند خونریزی بعد از اتمام درمان بروز نکند. از جمله مهمترین آمادگی‌های قبل از کشیدن دندان مراقبت‌های تغذیه‌ای است. طبق توصیه دندانپزشکان سیمادنت بهتر است پیش از جراحی کشیدن دندان به هیچ عنوان غذاهای سنگین و دیر هضم همانند کلاچه پاچه، حلیم، تخم مرغ و آش مصرف نشود. علت این امر آن است اینگونه غذاهای دیر هضم سبب تجمع خون در اطراف معده شده و در نتیجه بیمار بعد از جراحی به علت نرسیدن خون به سر دچار بیهوشی موقت (faint) شود.

مراقبت‌های بعد از کشیدن دندان

کشیدن دندان نیز همانند هر درمان دندانپزشکی دیگری نیاز به یک سری مراقبت‌ها دارد، تا علاوه بر جلوگیری از بروز عوارض، بهبودی نیز سریعتر حاصل شود. از جمله این مراقبت‌ها می‌توان به بهداشت و تمیز نگهداشتن دهان، مراقبت‌های تغذیه‌ای، مصرف داروهای ضد درد و التهاب اشاره کرد. در ادامه هر یک از مراقبت‌های بعد از کشیدن دندان به طور کامل شرح داده شده است.

استفاده از گاز استریل بعد از کشیدن دندان

فشردن گاز استریل و تعویض آن

پس از کشیدن دندان، دندانپزشک یا جراح دندان گاز استریلی روی محل قرار می‌دهد. فشردن این گاز با دندان‌‌های مقابل (با فشار ملایم) به کنترل خونریزی کمک می‌کند. بنابراین باید برای چند ساعت گاز را در دهان خود نگاه داشت. به طور کلی گاز باید حداقل به مدت 2 ساعت روی حفره باقی بماند و در این مدت زمان حتی اگر گاز خیس شده و آغشته به خون شد نباید تعویض کرد. باید حتماً بعد از گذشت 2 ساعت اقدام به جایگزینی و استفاده از گاز استریل جدید کرد. دقت داشته باشید در صورت تعویض گاز استریل حتماً از گاز مرطوب استفاده شود زیرا در صورت خشک بودن گاز ممکن است لخته خون در محل کشیدن دندان در بافت گاز تنیده شده و با برداشتن گاز از روی محل، لخته خون کنده شده و مجدداً خونریزی ایجاد می‌شود. حتی اگر گاز استریل در دسترس نباشد می‌توان از چای کیسه‌ای خیس شده استفاده کرد.

محافظت از محل دندان کشیده شده

  • استراحت کافی داشته باشید و از انجام هر گونه فعالیت شدید که ممکن است لخته خون را از بین ببرد خودداری شود.
  • از نوشیدن مایعات با نی خودداری کنید زیر فشار هوا می تواند جابجا شده و به محل استخراج آسیب برساند.
  • آب دهان خود را به بیرون تف نکنید زیرا به حفره فشار وارد می‌شود. (هر گونه فشار بر روی محل کشیدن دندان ممکن است به تشکیل لخته خون آسیب برساند یا آن را مختل کند.)
  • تا 24 ساعت بعد از کشیدن دندان، نباید مسواک زد و یا از آب نمک استفاده کرد. مسواک زدن و یا استفاده از آب نمک ترجیحاً گرم باید بعد از 24 ساعت از جراحی کشیدن دندان و طبق دستور دندانپزشک انجام شود.
  • از فین کردن و یا عطسه شدید که می‌توان سبب فشار به محل جراحی شود، جلوگیری شود.
  • از استعمال سیگار و دخانیات خودداری شود.
  • از مسکن‌ و آنتی بیوتیک‌های تجویز شده توسط دندانپزشک حتماً استفاده شود.

مصرف غذای سرد

بعد از کشیدن دندان آب فراوان بنوشید و غذاهای نرم و سالم مصرف کنید. بهتر است در این مدت از مصرف غذاهایی که نیاز به جویدن زیاد دارند خودداری کنید. همچنین مصرف غذاهای خیلی گرم، اسیدی و شیرین را از سر بیرون کنید. توصیه می‌شود 24 ساعت بعد از کشیدن دندان از غذاهای سر همانند بستنی، شیر، فرنی مصرف شود. استفاده از خوراکی‌های سرد بعد از کشیدن دندان علاوه بر جلوگیری از خونریزی به کاهش درد و التهاب نیز بسیار کمک می‌کند. پس از کشیدن دندان، لثه دچار تورم خفیف می شود. برای به حداقل رساندن این تورم، می‌توان در 24 ساعت اول پس از کشیدن دندان، هر بار به مدت ده دقیقه، کمپرس یخ را روی صورت خود قرار داد.

استفاده از غذاهای سرد بعد از کشیدن دندان

هزینه کشیدن دندان با جراحی و بدون جراحی در سال 1403 چقدر است؟

بسته به اینکه کدام دندان‌ها و به چه روشی کشیده می شوند، قیمت کشیدن دندان متغییر خواهد بود. شما می‌توایند تعرفه خارج کردن دندان در کلینیک سیمادنت را در جدول زیر مشاهده بفرمایید.

جراحی دهان و دندان کیلینیک سیمادنتتخصصی (هزینه به ریال)
کشیدن هر دندان قدامی6/۰۰۰/۰۰۰
کشیدن هر دندان خلفی9/۰۰۰/۰۰۰
کشیدن دندان عقل15/۰۰۰/۰۰۰
خارج کردن دندان نیش نهفته 50/۰۰۰/۰۰۰
جراحی نسج نرم20/۰۰۰/۰۰۰
جراحی نسج سخت30/000/000 – 50/000/000
آلوئولوپلاستی هر فک35/۰۰۰/۰۰۰

دقت داشته باشید که در صورتی که برای درمان مشکلات دندانی از جمله پوسیدگی دندان دیر اقدام شود و به مرحله درمان ریشه برسد، هزینه عصب کشی دندان نیز در نظر گرفته خواهد شد. حال اگر این درمان موفقیت آمیز نبوده و به درستی درمان انجام نشود و به مرحله کشیدن دندان برسد هزینه‌های بعدی نیز محاسبه خواهد شد.

مشاوره حضوری برای کشیدن دندان در شمال تهران

در صورتی که ساکن مناطق شمالی تهران همانند نیاوران، اقدسیه، زعفرانیه، جردن، شریعتی، میرداماد، پاسداران و سایر محله‌های این مناطق هستید و قصد مراجعه به یک کلینیک تخصصی دندانپزشکی برای کشیدن دندان در شمال تهران را دارید، می‌توانید به کلینیک تخصصی دندانپزشکی سیمادنت مراجعه کنید.

آدرس: تهران، شریعتی، بین میرداماد و ظفر، خیابان منظرنژاد، ساختمان پزشکان منظرنژاد، طبقه 3، واحد 11

کلینیک شریعتی سیمادنت

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

مثال: 09120001234
Hidden
Hidden
مراجعه به کدام کلینیک برای شما مناسب تر است :
Hidden
Hidden
آیا شما بیمار جدید هستید :
Hidden
بهترین زمان جهت تعیین وقت مراجعه برای شما چه زمانی از روز است :
Hidden
بهترین زمان جهت تعیین وقت مراجعه برای شما چه زمانی از روز است :
Hidden

مشاوره حضوری برای کشیدن دندان در غرب تهران

علاوه بر مناطق شمالی تهران، سیمادنت در غرب تهران نیز شعبه دیگری دارد و در نتیجه اگر ساکن مناطقی همانند صادقیه، ستارخان، مرزداران،جنت آباد، سعادت آباد یا حتی کرج هستید، شما می‌توانید برای دریافت مشاوره حضوری و دریافت بهترین راه کارها و نیز کشیدن دندان بدون درد به شعبه ستارخان کلینیک تخصصی دندانپزشکی سیمادنت مراجعه کنید.

آدرس: تهران، خیابان ستارخان، بین خیابان شادمهر و بهبودی، ساختمان پزشکان ستارخان، طبقه ۵

کلینیک سیمادنت ستارخان

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

مثال: 09120001234
Hidden
Hidden
مراجعه به کدام کلینیک برای شما مناسب تر است :
Hidden
Hidden
آیا شما بیمار جدید هستید :
Hidden
بهترین زمان جهت تعیین وقت مراجعه برای شما چه زمانی از روز است :
Hidden
بهترین زمان جهت تعیین وقت مراجعه برای شما چه زمانی از روز است :
Hidden

سوالات متداول کشیدن دندان

آیا کشیدن دندان درد دارد؟

بسیاری از بیماران از کودک گرفته تا بزرگسال از کشیدن دندان ترس دارند و تصور می‌کنند کشیدن دندان درد زیادی دارد. شاید در گذشته به علت روش‌های نادرست کشیدن دندان، بیمار درد زیادی را تحمل کند؛ ولی امروزه با استفاده از روش‌های بی حسی می‌توان دندان را بدون درد و ناراحتی کشید.

کشیدن کدم دندان درد بیشتری دارد؟

به طور کلی نوع دندان در میزان درد کشیدن آن نقشی ندارد. ولی به طور کلی با استفاده از بیحسی بیمار در حین فرآیند کشیدن دندان هیچ دردی احساس نمی کند. ولی بعد از از بین رفتن مواد بیحس کننده احساس درد تا چند روز طبیعی خواهد بود.

کشیدن دندان جلو یا کشیدن دندان آسیاب چقدر درد دارد؟

به طور کلی هرچقدر پروسه کشیدن دندان طولانی تر باشد و نواحی اطراف دندان بیشتر تحریک شود احساس درد بیشتری خواهد داشت. در نتیجه کشیدن دندان‌های عقبی مخصوصاً دندان‌های نهفته فرآیند پیچیده‌تری دارد.

به این صفحه امتیاز دهید!

برای امتیاز بر روی ستاره ها کلیک کنید

میانگین امتیاز 5 / 5. امتیاز: 1

اولین نفری باشید که به این پست رای می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیما دنت
مشاوره آنلاین
سیمادنت
تماس با ما
سیمادنت
تماس با ما
سیمادنت
دریافت نوبت