هزینه عصب کشی دندان | هزینه درمان ریشه تخصصی و عمومی

هزینه عصب کشی دندان | هزینه درمان ریشه تخصصی و عمومی

درمان ریشه    

1403-08-27

هزینه عصب کشی
4.9
(4826)

عصب‌کشی یا روت‌کانال درمانی است که برای دندان‌های با پوسیدگی بالا در نظر گرفته می‌شود. دندانپزشک پس از بررسی‌های بالینی و مشاهده‌ تصویر رادیوگرافی، درصورتی‌که وسعت و عمق پوسیدگی زیاد باشد، اقدام به درمان عصب‌کشی خواهد کرد. هزینه‌ عصب کشی به عوامل مختلفی چون تعداد ریشه‌ دندان، نوع مواد پرکننده‌ دندان، روکش دندان و نوع دندان بستگی خواهد داشت که در ادامه به شرح کامل آن خواهیم پرداخت.



هزینه ویزیت دندانپزشکی برای تشخیص عصب‌کشی دندان

ویزیت دندانپزشکی عصب‌کشیقیمت به ريال
ویزیت دندانپزشکی عمومی1/500/000
ویزیت دندانپزشکی تخصصی2/500/000
دکتر مجتبی جولهر


عصب‌کِشی یا عصب‌کُشی یا درمان ریشه

اصطلاحات عصب‌کِشی یا عصب‌کُشی، هر دو به اقدامات معالجه ریشه یا درمان ریشه اشاره دارند. برخی مورخین استفاده از این عبارات را بنا بر باور عامیانه‌ مردم دانسته‌اند که در درمان ریشه، اعصاب زنده‌ دندان کشته می‌شود و بر همین اساس اصطلاح عصب‌کُشی در بین مردم رواج پیدا کرده است.
درمان ریشه یا عصب‌‌کشی زمانی تجویز می‌شود که پوسیدگی ریشه‌های دندان را درگیر کرده باشد و راهی جز تخلیه‌ ریشه وجود نداشته باشد. عصب‌کشی این فرصت را در اختیار بیمار قرار می‌دهد که با تخلیه‌ بافت‌های آسیب‌دیده و سپس ترمیم آن، دندان‌های اصلی در دهان باقی بمانند و فرد در خندیدن و جویدن دچار مشکل نشود. این درمان جایگزین کشیدن دندان است و درصورتی‌که دندانپزشک استفاده از آن را مجاز بداند، بهترین نوع درمان خواهد بود.
نکته‌ مهم در مورد درمان ریشه، لزوم انجام آن در مهلتی معین است. پوسیدگی‌های وسیع اگرچه معمولا با درد همراه می‌شوند ولی در برخی مواقع بدون درد بوده و درصورتی‌که توسط دندانپزشک تشخیص داده شوند، لازم است درمان شوند. عدم درمان به‌موقع ریشه، باعث گسترش پوسیدگی شده و در نهایت به ازدست‌دادن دندان منجر خواهد شد.

چه زمانی عصب کشی انجام می‌شود؟


همان‌طور که اشاره شد میزان آسیب‌دیدگی و پوسیدگی دندان مهم‌ترین عامل در تعیین نوع درمان است. مراحل پوسیدگی دندان شامل پوسیدگی در مینا، عاج و پالپ دندان است. درصورتی‌که وسعت آسیب تا پالپ دندان گسترش‌یافته باشد، لازم است از عصب‌کشی استفاده شود.

تشخیص عمق آسیب‌دیدگی صرفا توسط دندانپزشک و با استفاده از تصاویر رادیوگرافی امکان‌پذیر است؛ لذا در صورت بروز درد، حفره و هر عارضه‌ دیگری در دندان لازم است در کمترین زمان ممکن به دندانپزشک مراجعه شود.

چرا برای درمان مشکلات دهان و دندان به سیمادنت اعتماد کنیم؟

دریافت مستقیم نوبت آنلاین جهت معاینه و چکاپ دندانپزشکی

 هزینه عصب‌کشی دندان در سال 1403

هزینه‌ عصب‌ کشی دندان باتوجه‌به محل قرارگیری دندان متفاوت خواهد بود. دندان‌های جلویی که معمولا تعداد کانال‌های کمتری دارند، هزینه عصب‌کشی کمتر و دندان‌های کرسی و عقبی که تعداد کانال‌های بیشتری دارند، هزینه‌ درمان بیشتری خواهند داشت. در ادامه، خلاصه‌ای از هزینه‌ درمان ریشه در سال 1403 قرار داده خواهد شد.

درمان ریشه عمومی (بدون ترمیم)قیمت به ريال
پالپوتومی اورژانس (دندان دائمی)20/000/000
درمان ریشه یک کانال30/000/000
درمان ریشه دو کانال35/000/000
درمان ریشه سه کانال40/000/000
درمان ریشه چهار کانال50/000/000
اپکسوژنز هر دندان36/000/000
اپکسیفیکاسیون هر کانال25/000/000
MTA هر کانال10/000/000
نقل قول درباره هزینه عصب کشی دندان
نقل‌قول درباره هزینه عصب‌کشی دندان


عصب کشی نزد متخصص یا دندانپزشک عمومی؟

اگر دندان در شرایط نرمال باشد امکان درمان توسط دندانپزشک عمومی وجود خواهد داشت؛ ولی اگر بیمار با مشکلاتی از جمله ریشه بلند، کجی دندان، تنگی کانال، سنگ داخل عصب، پوسیدگی دندان‌های عقبی و باز نشدن کامل دهان روبه‌رو باشد، مراجعه به دندانپزشک متخصص الزامی می‌شود.

هزینه درمان توسط دندانپزشک عمومی از دندانپزشک متخصص کمتر است؛ چرا که متخصصین، این کار را به‌صورت تخصصی و با درصد موفقیت بالا و کامل‌تر انجام می‌دهند. مرکز درمانی سیمادنت، آماده‌ ارائه‌ به‌روزترین خدمات درمانی در زمینه عصب کشی دندان به متقاضیان محترم است.

شرایط انجام عصب کشی

زمانی که پوسیدگی دندان از مینای دندان یا عاج دندان فراتر رفته باشد و به پالپ دندان یا عصب رسیده باشد و یا دندان در اثر زمین‌خوردن و یا تصادف‌کردن شکسته باشد، عصب‌‌کشی دندان انجام می‌شود. هرگونه ورم لثه، التهاب و یا درد در قسمت دندان مشاهده شود باید برای مشاوره به دندانپزشک مراجعه کرد.
اگر عصب‌ کشی دندان به موقع انجام نشود عفونت و پوسیدگی به ریشه دندان می‌رسد و دندان به رنگ زرد یا سیاه دیده می‌شود و حتی ممکن است عفونت همراه خون به گردش در بیاید.

دریافت مستقیم نوبت برای درمان ریشه از سیمادنت

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

مثال: 09120001234
Hidden
Hidden
مراجعه به کدام کلینیک برای شما مناسب تر است :
Hidden
Hidden
آیا شما بیمار جدید هستید :
Hidden
بهترین زمان جهت تعیین وقت مراجعه برای شما چه زمانی از روز است :
Hidden
بهترین زمان جهت تعیین وقت مراجعه برای شما چه زمانی از روز است :
Hidden

مراحل عصب کشی

معاینه‌ اولیه

در این مرحله دندانپزشک با بررسی بالینی بیمار و همچنین مشاهده‌ تصویر رادیوگرافی، تشخیص قطعی را به بیمار اعلام می‌کند.


انجام بی‌حسی

برای این که بیماران در حین درمان ریشه هیچ دردی احساس نکنند داروی بی‌حسی به لثه تزریق می‌شود.

برداشت عفونت

دندانپزشک برای دیدن پالپ، عاج دندان را شکاف می‌دهد و اگر پالپ دندان آسیب‌دیده باشد با وسایلی به نام فایل دندانپزشکی قسمت‌های پوسیده را جدا می‌کند.

پاک‌سازی

دندانپزشک با برداشتن پالپ، کانال را با آنتی‌بیوتیک می‌پوشاند تا عفونت‌های موجود در ریشه سرکوب شوند. در این مرحله، بخش اصلی کار بر روی دندان آسیب‌دیده تمام شده و پس از این مرحله نوبت به درمان‌های ترمیمی و پروتزی می‌رسد.

پر کردن دندان

دندانپزشک شکاف موجود در عاج دندان را با موادی خاص پر می‌کند. این مرحله موقت است و افراد لازم است حتما مرحله‌ بعد را نیز انجام دهند.

روکش دندان

آخرین مرحله، قالب‌گیری و نصب روکش بر روی دندان است. دندان‌هایی که درمان ریشه (اندو) بر روی آنها انجام شده است از مقاومت بسیار کمی برخوردارند. براین‌ اساس، نصب روکش، تضمینی برای عمر طولانی‌مدت این دندان‌ها خواهد بود.

مراحل عصب کشی دندان
اینفوگرافیک مراحل عصب‌کشی دندان

برای دیدن لیست کامل هزینه ارتودنسی کلیک کنید.

عصب‌کشی دندان در دوران بارداری

یکی از موارد مهمی که در عصب‌کشی دندان لازم است در نظر گرفته شود، بارداری افراد و تأثیر این درمان بر مادر و فرزند است.

دوران بارداری، همراه با تغییرات شدید هورمونی در بدن مادر است. این تغییرات فیزیولوژیکی می‌توانند زمینه‌ساز خطرات التهاب و عفونت در لثه‌ها شوند. همچنین استفاده از برخی داروها و اشعه‌ ایکس برای تصاویر رادیوگرافی، ممکن است سلامت مادر و جنین را تهدید کنند و لازم است حتما در نظر گرفته شوند.

طبق آخرین پروتکل‌های درمانی، عصب‌کشی دندان مادر بهتر است تا جای ممکن پیش از بارداری و یا پس از بارداری انجام شود. تنها در برخی شرایط اورژانسی، درمان ریشه در دوره‌ بارداری و صرفا در 3 ماهه‌ سوم و بدون استفاده از تصاویر رادیوگرافی انجام می‌شود.

درصورتی‌که مادر با پوسیدگی و آسیب‌های دندانی روبه‌رو شده است، لازم است دراسرع‌وقت به دندانپزشکی مراجعه کرده و پس از اعلام بارداری خود به دندانپزشک، بهترین درمان ممکن را دریافت کند. متخصصین مرکز سیمادنت آماده هستند در شرایط اورژانسی بهترین متد درمانی را در کوتاه‌ترین زمان ممکن در اختیار مراجعان محترم قرار دهند.

تفاوت عصب‌کشی دندان‌های شیری و دائمی

عصب‌کشی دندان‌های شیری و دائمی دارای تفاوت‌های مهمی است که باید در نظر گرفته شود. این تفاوت‌ها به دلیل ساختار متفاوت دندان‌های شیری و دائمی و نیازهای درمانی مختلف آن‌ها است.

به‌طورکلی عصب‌کشی در دندان‌های دائمی با نگاه بر حفظ آن‌ها صورت می‌گیرد ولی در دندان‌های شیری، فرآیند درمان ریشه با نگاه بر جایگزینی با دندان‌های دائمی انجام می‌پذیرد.

تفاوت‌های ساختاری دندان شیری و دائمی

  • ضخامت مینای دندان و عاج
    دندان‌های شیری دارای لایه‌های نازک‌تری از مینای دندان و عاج نسبت به دندان‌های دائمی هستند. این موضوع، باعث می‌شود دندان‌های شیری بیشتر در معرض پوسیدگی و آسیب قرار گیرند.
  • اندازه و شکل پالپ
    پالپ دندان‌های شیری نسبت به تاج دندان بزرگ‌تر است و شاخک‌های پالپ در فاصله‌ نزدیک‌تری به سطح دندان قرار دارند. این موضوع باعث می‌شود که دندان‌های شیری حساس‌تر به آسیب‌های پالپ باشند.
  • ریشه‌های دندان
    ریشه‌ دندان‌های شیری نازک‌تر و کوتاه‌تر از ریشه‌های دندان‌های دائمی است. این ویژگی باعث می‌شود که ریشه‌ دندان‌های شیری به‌راحتی جذب شود و فضای لازم برای رشد دندان‌های دائمی فراهم شود.

تفاوت‌های درمان ریشه دندان دائمی و شیری

  1. روش‌های درمانی
    در دندان‌های شیری، به دلیل ساختار خاص آن‌ها، روش‌های درمانی مانند پالپوتومی و پالپکتومی بیشتر مورداستفاده قرار می‌گیرند. درحالی‌که در دندان‌های دائمی، عصب‌کشی کامل (روت‌کانال تراپی) بیشتر رایج است.
  2. مواد مورد استفاده
    مواد مورداستفاده در عصب‌کشی دندان‌های شیری و دائمی ممکن است متفاوت باشد. به‌عنوان‌مثال، در دندان‌های شیری از مواد خاصی برای پر کردن کانال‌ها استفاده می‌شود که با جذب ریشه‌ها سازگار باشد.
  3. هدف درمان
    هدف اصلی عصب‌کشی دندان‌های شیری حفظ فضای قوس دندانی و جلوگیری از مشکلات ارتودنسی در آینده است. درحالی‌که هدف اصلی عصب‌کشی دندان‌های دائمی حفظ دندان و جلوگیری از عفونت و درد است.

عصب‌کشی با لیزر، روش نوین درمان ریشه

عصب‌کشی با لیزر یک روش درمانی است که در آن از لیزر برای حذف پالپ عفونی و بافت‌های آسیب‌دیده‌ داخل دندان استفاده می‌شود. لیزر با تولید نور متمرکز و پرانرژی، بافت‌های عفونی را از بین برده و کانال‌های دندان را ضدعفونی می‌کند. معمولا از لیزر برای پاک‌سازی کانال‌های فرعی دندان استفاده می‌شود.

مزایای عصب‌کشی با لیزر

  • دقت بالا: لیزر بادقت بالایی بافت‌های عفونی را حذف می‌کند و به حفظ بافت‌های سالم دندان کمک می‌کند.

  • کاهش درد و التهاب: استفاده از لیزر باعث کاهش درد و التهاب پس از درمان می‌شود، زیرا استفاده از لیزر، باعث کاهش التهاب و خونریزی در ناحیه‌ی درمانی خواهد شد.

  • ضدعفونی مؤثر: لیزر باکتری‌ها و میکروب‌های موجود در کانال‌های دندان را به طور کامل از بین می‌برد و از عفونت‌های بعدی جلوگیری می‌کند.

  • زمان درمان کوتاه‌تر: عصب‌کشی با لیزر معمولاً در زمان کمتری نسبت به روش‌های کلاسیک انجام می‌شود و فرایند بهبودی نیز سریع‌تر انجام می‌شود.

  • دسترسی به کانال‌های فرعی و سخت: استفاده از درمان لیزر، این فرصت را در اختیار متخصص قرار می‌دهد که به تمام کانال‌های فرعی دسترسی داشته باشد و با پاک‌سازی صددرصدی، نتیجه‌ی بهتری از درمان حاصل شود.

موارد استفاده از عصب‌کشی با لیزر

1- درمان پالپیت
پالپیت یا التهاب پالپ دندان که ناشی از عفونت یا آسیب به دندان است، با استفاده از لیزر به طور مؤثر درمان می‌شود.

2- حذف بافت‌های عفونی
لیزر می‌تواند برای حذف بافت‌های عفونی و آسیب‌دیده داخل کانال‌های دندان استفاده شود.

3- ضدعفونی‌کردن کانال‌ها
لیزر، باکتری‌ها و میکروب‌های موجود در کانال‌های دندان را از بین می‌برد و ریشه‌های دندان را ضدعفونی می‌کند.

آیا عصب‌کشی درد دارد؟ از شایعه تا واقعیت

اگرچه درمان‌های مرسوم دندانپزشکی در گذشته با درد و چالش برای بیماران همراه بود، اما امروزه با پیشرفت‌های تکنولوژیکی در زمینه‌ درمان و همچنین استفاده از داروهای بی‌حسی متنوع می‌توان به‌جرئت اعلام کرد که هیچ‌یک از درمان‌های دندانپزشکی دردناک نیستند.

هزینه عصب‌کشی

عوامل و فاکتورهای زیادی بر هزینه عصب‌‌کشی تاثیر دارند. در ادامه اصلی‌ترین فاکتورها را معرفی می‌کنیم:

  1. تعداد ریشه یا کانال‌های دندان
  2. میزان دشواری دسترسی به دندان‌های عقبی
  3. ناتوانی در بازکردن دهان و رفلکس
  4. شرایط دندان‌های مجاور
  5. درمان ریشه اولیه است یا درمان مجدد
  6. عفونت دندان
  7. تخصص دندانپزشک
  8. تصویر‌برداری
  9. مشکلات عصب‌‌کشی پیشین

آیا دندان من به عصب رسیده است؟

با متخصص عصب کشی دندان مشورت کنید.

عصب‌کشی مجدد چیست و چرا انجام می‌شود؟

اگر عصب‌کشی دندان به‌صورت کامل انجام نشده باشد و یا موفقیت آمیز نبوده باشد، دندان به عصب‌کشی مجدد نیاز خواهد داشت. به همین دلیل توصیه اکید می‌شود که بیماران برای درمان ریشه به متخصص عصب‌کشی مراجعه کنند.
در برخی شرایط نیز علی‌رغم عصب‌کشی کامل دندان، به علت عدم رعایت بهداشت دهان و دندان و مراقبت‌های نادرست، دندان مجدداً به عصب‌کشی نیاز پیدا می‌کند؛ از این‌رو توصیه می‌شود که بیمار، مراقب‌های پس از درمان ریشه را با جدیت انجام دهد.
درصورتی‌که لایه زیر دندان دچار پوسیدگی ثانویه شده باشد، دندان برای روکش شدن نیاز به عصب‌کشی مجدد خواهد داشت؛ زیرا میکروب‌های موجود در لایه زیرین موجب عفونت ریشه‌ دندان خواهند شد.
در بعضی از موارد نیز درمان ریشه دندان موفقیت‌آمیز بوده است؛ اما دندان تحت‌تأثیر عواملی دوباره خراب می‌شود. در این هنگام متخصص عصب‌کشی، باید درمان ریشه را مجددا انجام دهد و یا جراحی ریشه به‌عنوان گزینه دوم درمانی انتخاب شود.

هزینه عصب کشی مجدد

هزینه عصب‌کشی مجدد تخصصی (بدون ترمیم)قیمت به ريال
عصب‌کشی مجدد یک کانال32/000/000
عصب‌کشی مجدد دو کانال36/000/000
عصب‌کشی مجدد سه کانال50/000/000
عصب‌کشی مجدد چهار کانال55/000/000
خارج‌کردن پست داخل کانال15/000/000
تراش از روی کراون یا خارج‌کردن کراون10/000/000
کاربرد داروی داخل کانال (هیدروکسید کلسیم)7/000/000

عصب‌کشی دندان عفونی

عصب‌کشی دندان عفونی و دندان عادی دارای تفاوت‌های مهمی است که باید در نظر گرفته شود. در عصب‌ کشی دندان عفونی، تمرکز اصلی بر روی حذف عفونت و جلوگیری از گسترش آن به سایر بخش‌های دهان و بدن است. این فرآیند، شامل تمیزکردن کامل کانال‌های ریشه و استفاده از آنتی‌بیوتیک‌های قوی برای ازبین‌بردن باکتری‌ها و میکروب‌ها است.

در مقابل، عصب‌کشی دندان عادی بیشتر به‌منظور حفظ دندان و جلوگیری از درد و ناراحتی انجام می‌شود و نیاز به استفاده از آنتی‌بیوتیک ندارد.
در دندان عفونی، پالپ دندان به‌شدت آسیب‌دیده و عفونی شده است که باعث ایجاد درد و تورم می‌شود. این وضعیت نیازمند درمان فوری و دقیق است تا از بروز مشکلات جدی‌تر جلوگیری شود. درحالی‌که در دندان عادی، پالپ ممکن است به دلیل پوسیدگی یا آسیب‌های دیگر نیاز به عصب‌کشی داشته باشد، اما عفونت شدیدی وجود ندارد و فرآیند درمان ساده‌تر و با تهاجم کمتری دنبال خواهد شد.

به‌طورکلی در عصب‌کشی دندان‌های عفونی لازم است در دندان دارو گذاشته شود و برای مدتی آنتی‌بیوتیک مصرف شود؛ این فرایند حداقل یک جلسه به مراحل درمانی اضافه خواهد کرد.

مراقبت‌های بعد از عصب‌‌ کشی

افرادی درمان ریشه یا عصب‌کشی انجام داده‌اند لازم است به مواردی که در ادامه ذکر خواهد شد، به‌دقت عمل کنند.
• مصرف به‌موقع و کامل آنتی‌بیوتیک (درصورتی‌که دندانپزشک تجویز کرده باشد)
• مصرف مسکن‌های تجویز شده به طور مرتب
• پرهیز از مصرف مواد غذای سفت
• پرهیز از مصرف نوشیدنی‌های داغ و سرد
• پرهیز از واردکردن فشار بر روی دندان
• رعایت کامل بهداشت دهان و دندان

برای دیدن لیست کامل هزینه و تعرفه دندانپزشکی کلیک کنید.

در این مقاله به موضوع هزینه‌ عصب‌ کشی دندان پرداختیم. درمان عصب‌کشی یکی از مهم‌ترین اقدامات دندانپزشکی است که اگر در زمان مناسب و توسط متخصص حاذق انجام‌پذیرد، باعث حفظ دندان و جلوگیری ازدست‌رفتن آن خواهد شد.معمولا درمان‌های عصب‌کشی با هزینه‌ای بسیار مناسب‌تر از ایمپلنت و کاشت دندان انجام می‌شوند که همین امر لزوم استفاده از آن را برای افراد مشخص می‌کند. درصورتی‌که از درد دندان رنج می‌برید می‌توانید همین‌الان با کلینیک سیمادنت ارتباط برقرار کرده و زمان اولین جلسه مشاوره خود را تعیین فرمایید.

نقل قول درباره هزینه عصب کشی دندان و ترمیم دندان
نقل‌قول درباره هزینه عصب‌کشی دندان و ترمیم دندان


سوالات متداول

  1. اگر دندان‌درد برطرف شد، نیازی به عصب‌کشی ندارم؟
    با از بین رفتن دندان درد پوسیدگی از بین نمی‌رود و اگر تحت درمان قرار نگیرد ممکن است پیشرفت کند و کل دندان را از بین ببرد؛ زیرا هنگامی که دندان نکروز می‌شود یعنی عصب می‌میرد، درد ممکن است خود به خود از بین برود.
  2. آیا در دوران بارداری می توان دندان را عصب‌کشی کرد؟
    بله و هیچ‌گونه مشکلی برای مادر و فرزند به وجود نمی‌آید فقط به شرطی که خانم باردار در استراحت مطلق نباشد.
  3. چه تفاوتی بین عصب‌کشی دندان جلو و دندان عقل یا آسیاب بزرگ وجود دارد؟
    دندان جلو به دلیل دسترسی راحت‌تر و کم‌تر بودن تعداد ریشه و احتمال کمتر کجی داخلی ریشه، درمان ساده‌تری دارند ولی دندان‌های عقبی به دلیل دسترسی سخت‌تر و تعداد ریشه بیشتر و داشتن کجی داخلی ریشه پروسه درمان سخت‌تری دارنئ.
  4. عمر دندان عصب‌کشی شده چقدر است ؟
    بستگی به حجم تخریب دارد؛ هر چه حجم کم‌تر باشد، عمر دندان نیز بیشتر می‌شود و همچنین بستگی به شرایط دندان‌های مجاور دارد.

برای دیدن مطلب پربازدید متخصص ارتودنسی کلیک کنید.


نوبت عصب کشی دندان

دریافت سریع نوبت اینترنتی جهت درمان دندان درد شما






بهترین متخصص عصب‌کشی شمال تهران (زعفرانیه)


اگر ساکن مناطقی همانند نیاوران، اقدسیه، زعفرانیه، جردن، شریعتی، میرداماد، پاسداران و سایر محله‌های این مناطق هستید و قصد مراجعه به یک مرکز تخصصی عصب‌کشی در شمال تهران را دارید، می‌توانید به مطب زعفرانیه سیمادنت مراجعه نمایید.

شعبه زعفرانیه

آدرس: تهران، زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، نبش خیابان ب، ساختمان پزشکان ب، طبقه اول، واحد 4

نقشه مطب زعفرانیه


بهترین متخصص عصب‌کشی غرب تهران (ستارخان)

علاوه‌بر مناطق شمالی تهران، سیمادنت در غرب تهران نیز شعبه‌ای دیگر دارد و شما می‌توانید برای دریافت مشاوره حضوری و نیز انجام عصب‌کشی دندان به شعبه ستارخان سیمادنت مراجعه کنید. در نتیجه اگر ساکن مناطقی همانند صادقیه، ستارخان، مرزداران، جنت آباد، سعادت‌آباد یا حتی کرج هستید قصد مراجعه به یک مرکز تخصصی عصب‌کشی در غرب تهران را دارید، می‌توانید به مطب ستارخان سیمادنت مراجعه نمایید.

شعبه ستارخان

آدرس: تهران، خیابان ستارخان، بین خیابان شادمهر و بهبودی، ساختمان پزشکان ستارخان، طبقه ۵

هزینه عصب کشی دندان | هزینه درمان ریشه تخصصی و عمومی


بهترین متخصص عصب‌کشی در شرق تهران (شریعتی)

به جز مناطق شمالی و غرب تهران، سیمادنت در مرکز و شرق تهران نیز شعبه‌ دارد و شما می‌توانید برای دریافت مشاوره حضوری و نیز انجام عصب‌کشی دندان به شعبه شریعتی سیمادنت مراجعه کنید.

شعبه شریعتی

آدرس: تهران، شریعتی، بین میرداماد و ظفر، خیابان منظرنژاد، ساختمان پزشکان منظرنژاد، طبقه 3، واحد 11

نقشه مطب شریعتی ارتودنسی سیمادنت


به این صفحه امتیاز دهید!

برای امتیاز بر روی ستاره ها کلیک کنید

میانگین امتیاز 4.9 / 5. امتیاز: 4826

اولین نفری باشید که به این پست رای می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیما دنت
مشاوره آنلاین
سیمادنت
تماس با ما
سیمادنت
تماس با ما
سیمادنت
دریافت نوبت