ارتودنسی متحرک

ارتودنسی متحرک

دانستنی‌های ارتودنسی    

1403-08-20

ارتودنسی متحرک
4.9
(5098)

ارتودنسی متحرک نام یکی از انواع روش‌های درمانی ارتودنسی است که بسیاری از افراد تصور می‌کنند به علت متحرک بودن آن بهترین انتخاب برای آن‌ها است و می‌توانند با خیالی آسوده و بدون نگرانی از نمود ظاهری براکت‌ها بر روی دندان‌ها از آن استفاده کنند. این در حالی است که انتخاب نوع ارتودنسی که متحرک یا ثابت باشد فقط و فقط به تشخیص متخصص ارتودنسی و تنها بر اساس وضعیت دندان‌ها و شرایط بیمار تعیین می‌شود. بهتر است این محتوا را تا انتها مطالعه کنید تا به طور کامل از ماهیت، کاربردها و ویژگی‌های ارتودنسی متحرک آگاه شوید.

ارتودنسی متحرک چیست؟

نام این نوع روش ارتودنسی کاملاً واضح است که به امکان خارج نمودن دستگاه ارتودنسی از داخل دهان اشاره دارد. بسیاری از افراد هستند که به دلیل اینکه باید مدت زمان طولانی در حدود دو سال، دستگاه ارتودنسی که متشکل از براکت‌ها و سیم ارتودنسی است را در داخل دهان خود تحمل کند بسیار نگران بوده و حتی همین نگرانی‌ها آن‌ها را از شروع درمان ارتودنسی منصرف می‌کند. برای اینگونه افراد در صورتی که با توجه به تشخیص متخصص ارتودنسی نوع ناهنجاری دندانی چندان شدید نباشد، درمان با ارتودنسی متحرک می‌تواند بهترین روش درمانی باشد.

ارتودنسی متحرک قبل و بعد (درمان‌های انجام شده توسط دکتر داودیان)

ارتودنسی متحرک انواع مختلفی داشته و در نتیجه برای درمان ناهنجاری‌های متفاوتی کاربرد دارد. علاوه بر درمان مشکلات دندانی می‌توان از دستگاه‌های ارتودنسی متحرک برای اصلاح رشد فک نیز استفاده کرد. بنابراین بهتر است ادامه این محتوا را مطالعه کنید تا با تمامی کاربردهای ارتودنسی متحرک به طور کامل آشنا شوید.

ارتودنسی متحرک برای چه دندان‌هایی است؟ (کاربردهای ارتودنسی متحرک)

زمانی که صحبت از متحرک بودن دستگاه ارتودنسی می‌شود، کاربردهای متفاوتی را می‌توان برای آن تعریف کرد. در واقع متخصص ارتودنسی با اهداف مختلفی از ارتودنسی متحرک استفاده می‌کند و بر اساس شرایط بیمار مشخص می‌کند که آیا ارتودنسی متحرک برای دندان‌های بیمار کارکردی دارد یا خیر؟

اصلاح رشد فک با ارتودنسی متحرک

اصلاح رشد فک با ارتودنسی متحرک

رفع نامرتبی دندانی با ارتودنسی متحرک

رفع نامرتبی دندانی با ارتودنسی متحرک

حفظ نظم دندان‌ها با پلاک متحرک

حفظ نظم دندان‌ها با پلاک متحرک

فضا نگهدارنده متحرک

فضا نگهدارنده متحرک

  1. اصلاح رشد فکی که با استفاده از درمان ارتودنسی، رشد فک در جهت صحیح انجام می‌شود؛ مانند دستگاه فانکشنال، هدگیر، فیس ماسک و وسیع کننده کام.
  2. در درمان نامرتبی‌های ساده و خفیف دندانی که معمولاً در دوران دندانی مختلط (دوران کودکی که دندان‌ها ترکیبی از دندان‌های شیری و دائمی هستند که در حدود سنین 7 تا 12 سال است) مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این موارد پلاک ارتونسی متحرک به عنوان فضا نگهدارنده برای حفظ فضای رویش دندان‌های دائمی استفاده شود.
  3. استفاده از پلاک متحرک ارتودنسی به عنوان نگهدارنده یا ریتینر که در جهت حفظ نتیجه درمان ارتودنسی و جلوگیری از نامرتبی مجدد دندان‌ها بعد از اتمام دوره درمان مورد استفاده قرار می‌گیرد. دقت داشته باشید که ریتینرها هم انواع ثابت و هم متحرک دارند که در اینجا اشاره به انواع متحرک آن شده است.
  4. از پلاک متحرک به عنوان فضانگهدار برای حفظ فضای روش دندان دائمی در زمان افتادن زود هنگام دندان شیری استفاده می‌شود.
متحصص ارتودنسی
متحصص ارتودنسی

آیا شما می‌توانید از ارتودنسی متحرک استفاده کنید؟! فرم زیر را پر کنید تا مشاوره رایگان داشته باشید.

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

مثال: 09120001234
Hidden
Hidden
مراجعه به کدام کلینیک برای شما مناسب تر است :
Hidden
Hidden
آیا شما بیمار جدید هستید :
Hidden
بهترین زمان جهت تعیین وقت مراجعه برای شما چه زمانی از روز است :
Hidden
بهترین زمان جهت تعیین وقت مراجعه برای شما چه زمانی از روز است :
Hidden

ارتودنسی متحرک برای اصلاح رشد فک

ارتودنسی همواره برای درمان نامرتبی‌های دندانی از خفیف تا شدید بهترین انتخاب است؛ ولی زمانی که صحبت از مشکلات و ناهنجاری‌های فکی به میان می‌آید روند درمان کمی تغییر می‌کند. در صورتی که درمان برخی از مشکلات فکی از جمله جلو یا عقب بودن فک و یا انحراف فک در سن مناسب و پیش از اتمام بلوغ جنسی آغاز شود، بخش بزرگی از درمان انجام شده است.

برای اصلاح ناهنجاری‌های ارتوپدی فک، از درمان ارتودنسی ارتوپدی استفاده می‌شود. در طی این درمان از دستگاه‌های ارتودنسی متحرک مانند فیس ماسک، هدگیر، دستگاه فانکشنال استفاده می‌شود.

دستگاه متحرک ارتودنسی: دستگاه فانکشنال

دستگاه فانکشنال یکی از مهمترین انواع دستگاه‌های متحرک ارتودنسی است که برای درمان ناهنجاری‌های کلاس || (عقب بودن فک پایین) و کلاس ||| (جلو بودن فک پایین) مورد استفاده قرار می‌گیرد. شکل متحرک دستگاه فانکشنال به دلیل استفاده آسان‌تر بیشتر از حالت ثابت آن مورد استقبال قرار می‌گیرد.

ارتودنسی متحرک: دستگاه فانکشنال
ارتودنسی متحرک: دستگاه فانکشنال
ارتودنسی متحرک خارج دهانی: هدگیر
ارتودنسی متحرک خارج دهانی: هدگیر

دستگاه متحرک ارتودنسی: هدگیر

بله در اولین نگاه وجود یک دستگاه بر روی صورت آن هم برای چند ماه می‌تواند آزار دهنده باشد؛ ولی هدگیر به عنوان یک دستگاه ارتودنسی متحرک خارج دهانی بسیار کارآمد بوده و موثر عمل می‌کند. بنابراین بهتر است ظاهر ناخوشایند آن را در جهت درمان مشکلات فکی علی الخصوص مشکل رشد فک بالا نادیده گرفت. هدگیر بر اساس فرم قرارگیری بر روی سر انواع مختلفی از جمله پس سری، گردنی و ترکیبی دارد که هدگیر گردنی (سرویکال) معمولاً کاربرد بیشتری دارد.


ارتودنسی متحرک فعال برای حرکت دندان‌ها

استفاده از ارتودنسی متحرک برای حرکت دادن و جابه‌جایی دندان‌ها در کیس‌های محدودی انجام می‌شود. این نوع حرکات دندانی معمولاً در کودکان و نوجوانان انجام می‌شود و تنها محدود به حرکات ساده دندانی می‌شود. این نوع از دستگاه‌های ارتودنسی متحرک معمولاً دارای فنر و یک جزء کوچک فعال هستند که برای جابه جایی دندان از آن استفاده می‌شود. یکی از انواع شناخته شده این نوع ارتودنسی متحرک، ارتودنسی z spring است.

ارتودنسی متحرک z spring: جابه جایی دندان‌ها
ارتودنسی متحرک z spring: جابه جایی دندان‌ها
ارتودنسی متحرک شفاف: حرکت دندان‌ها در سه بعد
ارتودنسی متحرک شفاف: حرکت سه بعدی دندان‌ها

ارتودنسی متحرک شفاف برای حرکت دندان‌ها

از ارتودنسی شفاف نیز که نوعی ارتودنسی متحرک محسوب می‌شود می‌توان برای جابه جایی و حرکت دندان‌ها در سه بعد استفاده کرد. ساخت ارتودنسی متحرک شفاف پیچیدگی دیجیتالی بیشتری دارد ولی در صورت همکاری بیمار می‌توان حرکات دندانی خوبی را از آن دریافت کرد. ارتودنسی متحرک شفاف، نامرئی بودن، بهداشت بهتر و استفاده آسانتر است. به همین خاطر این نوع از ارتودنسی متحرک بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.


پلاک متحرک ارتودنسی برای حفظ نتیجه درمان

استفاده از نگهدارنده بعد از اتمام درمان ارتودنسی به اندازه خود درمان اهیمت دارد. در واقع این نگهدارنده است که باعث حفظ نتیجه درمان شده و از کج شدن و یا حرکت دندان‌ها جلوگیری می‌کند. ریتینر ارتودنسی متحرک به دلیل استفاده آسانتر بیشتر از ریتینر ثابت طرفدار دارد و دقیقاً شرایط استفاده و نگهداری از آن مشابه ارتودنسی متحرک است.

پلاک متحرک ارتودنسی در انواع مختلفی از جمله هاولی، راپ راند و شفاف وجود دارد که بر اساس تشخیص متخصص ارتودنسی لازم است بیمار بعد از اتمام درمان، از آن استفاده کند. معمولاً در مواردی که در طول درمان، دندان بیمار کشیده می‌شود، از ریتینر راپ راوند نسبت به ریتینر هاولی به دلیل پوشش بیشتر دندان‌ها استفاده می‌شود.

ریتینر شفاف نسبت به هاولی زیبایی ظاهری بیشتری داشته ولی حساسیت و شکنندگی آن نیز بیشتر خواهد بود. جالب است بدانید که ریتینر شفاف نسبت به ارتودنسی شفاف (کلیر الاینر) انعطاف‌پذیری کمتر و شکنندگی بیشتر دارد. همچنین در مواردی که بیمار قصد انجام اقدامات زیبایی دندانپزشکی را داشته باشد، به دلیل ایجاد تغییر در ظاهر دندان‌ها، ریتینر شفاف بر روی دندان‌ها به خوبی فیکس نشده و برای چنین مواردی چندان مناسب نخواهد بود.

نگهدارنده ارتودنسی متحرک
نگهدارنده ارتودنسی متحرک

پلاک متحرک فضانگهدارنده

فضانگهدار متحرک برای کودکانی که دندان‌های شیری خود را زودتر از موعد مقرر از دست می‌دهند، کاربرد دارد. در واقع با استفاده از فضانگهدارنده می‌توان فضای کافی برای رشد دندان‌های دائمی را حفظ کرده تا بعداً نظم دندان‌ها بهم نریزد. فضانگهدار متحرک در قسمت‌هایی که کودک دندان دارد، فضای خالی و در بقیه قسمت‌ها که فضای بی‌دندانی است، از دندان‌های مصنوعی پلاستیکی تشکیل شده است.

دستگاه متحرک فضانگهدار
دستگاه متحرک فضانگهدار

سایت دکتر داودیان متخصص ارتودنسی با 15 سال سابقه

ارتودنسی متحرک فک پایین

ارتودنسی متحرک فک پایین جهت درمان ناهنجاری فک پایین مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ناهنجاری که با عنوان ناهنجاری فکی کلاس دو (مال اکلوژن کلاس دو) شناخته می‌شود به حالتی اطلاق می‌گردد که در آن فک پایین کوچکتر و عقب‌تر از فک بالا است و در نتیجه هم ترازی فک‌های بالا و پایین و نیز موقعیت دندان‌ها حالت طبیعی و نرمال ندارد. درمان به موقع اکلوژن کلاس دو با ارتودنسی متحرک فک پایین در دوران کودکی بهترین نتیجه را به همراه داشته و سبب می‌شود که با اصلاح موقعیت فک پایین به نسبت فک بالا از بروز سایر ناهنجاری‌ها و نیز ظاهر نازیبا در بزرگسالی جلوگیری شود.

ارتودنسی متحرک فک بالا و پایین

ارتودنسی متحرک فک بالا

در مواردی که تنگی قوس فک (معمولاً فک بالا) به دلایل مختلف از جمله مسائل ژنتیکی مشاهده شود لازم است از طریق پلاک ارتودنسی متحرک برای وسیع و عریض کردن کام و یا سقف دهان استفده شود. این نوع پلاک ارتودنسی متحرک با نام وسیع کننده کام (palatal expander) شناخته می‌شود. این نوع قالب ارتودنسی متحرک به طور معمول در اوایل دوران کودکی و با جهت بهبود و اصلاح قوس فک بالا و پیشگیری از بروز ناهنجاری دندانی مانند کجی و یا ازدحام دندان‌ها در فک بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ارتودنسی متحرک کودکان

همیشه تاکید می‌شود که بهترین سن مراجعه کودکان به متخصص ارتودنسی جهت بررسی وضعیت رشد فک و دندان‌ها سنینی در حدود 6 تا 7 سالگی است. در این سن که به دوره دندانی مختلط معروف است کم کم با افتادن دندان‌های شیری، دندان‌های دائمی رشد کرده و شکل و فرم نهایی فک و دندان‌ها به وجود می‌آید.

با مراجعه به موقع در سنین کودکی به متخصص ارتودنسی در صورتی که ناهنجاری‌های فکی و دندانی برای کودک تشخیص داده شود، به دلیل اینکه هنوز رشد فک و جایگزینی دندان‌ها به طور کامل انجام نشده است بهترین زمان برای درمان مشکلات موجود و پیشگیری از بروز ناهنجاری‌های دهانی آتی می‌باشد.

در دوره دندانی مختلط به دلیل اینکه دندان‌ها ترکیبی از دندان‌های شیری و دائمی بوده و همچنین در صورت نیاز به کنترل رشد فک‌ها در جهت مناسب، معمولاً از ارتودنسی متحرک برای کودکان استفاده می‌شود. استفاده از ارتودنسی متحرک کودکان هم از نظر درمانی، رعایت بهداشت و هم از نظر ظاهری برای کودک مناسب‌تر خواهد بود.

ارتودنسی متحرک کودکان

ارتودنسی متحرک در سنین بالا

با انجام به موقع ارتودنسی متحرک و درمان ناهنجاری‌های دهانی در کودکی می‌توان از تشدید آن‌ها و یا بروز مشکلات بعدی در بزرگسالی جلوگیری کرد. با این وجود در صورتی که زمان درمان ارتودنسی به تعویق افتاده و در بزرگسالی و در سنین 20 به بالا فرد اقدام به درمان مشکلات دندانی و فکی کند، در صورتی که نامرتبی‌های دندانی خفیف و یا متوسط باشد به تشخیص متخصص ارتودنسی می‌توان همچنان به سراغ استفاده از ارتودنسی متحرک حتی در سنین بالا رفت.

دقت داشته باشید که در صورت ساده بودن ناهنجاری می توان در بزرگسالی به سراغ ارتودنسی متحرک رفت ولی اگر با تعویق دوره درمان این ناهنجاری‌ها تشدید شده و یا مشکلات دیگری نیز در وضعیت دندان‌ها و فک‌ها بروز کرده باشد باید به سراغ روش ارتودنسی ثابت و مرسوم رفته و حتی در ناهنجاری‌های شدید فکی، جراحی فک نیز انجام شود.

متخصص ارتودنسی سیمادنت
نقل قول دکتر داودیان درباره نتیجه ارتودنسی متحرک

طول درمان ارتودنسی متحرک

مدت زمان استفاده از ارتودنسی متحرک بستگی به هدف از استفاده آن دارد؛ در صورتی که دلیل استفاده از ارتودنسی متحرک درمان ناهنجاری‌های خفیف باشد، این دوره به چند ماه منتهی می‌شود؛ در صورتی که به عنوان ریتینر برای حفظ نتیجه بعد از اتمام دوره ارتودنسی استفاده شود، لازم است تا چند سال نیز از نگهدارنده متحرک استفاده شود. در این ویدیو دکتر داودیان به طور کامل و دقیق مدت زمان استفاده از ارتودنسی متحرک را توضیح داده‌اند.


ارتودنسی متحرک بهتر است یا ارتودنسی ثابت؟

پس از آشنایی کامل با ارتودنسی متحرک و انواع آن و نیز کاربردهای این روش درمانی، سوالی که مطرح می‌شود این است که کدام یک از روش‌های ارتودنسی متحرک و یا ارتودنسی ثابت بهتر است؟

بهتر است پاسخ به این سوال با دو عنوان متفاوت بررسی شود:

  • درمان با ارتودنسی متحرک یا ارتودنسی ثابت

این مسئله تنها به سن بیمار، شرایط و وضعیت فعلی دندان‌ها و موقعیت فک‌ بالا و پایین و نیز شدت ناهنجاری بستگی دارد و انتخاب بهترین روش درمان ارتودنسی تنها به تشخیص متخصص ارتودنسی تعیین می‌گردد. ولی به طور کلی همانطور که پیش‌تر هم ذکر شد، از ارتودنسی متحرک به عنوان یک روش درمانی مستقل می‌توان در درمان ناهنجاری‌های دندانی و فکی خفیف تا متوسط بهره برد؛ در صورتی که با استفاده از روش ارتودنسی ثابت می‌توان انواع ناهنجاری‌های خفیف تا حاد را با یا بدون جراحی فک درمان نمود.

  • ارتودنسی متحرک بعد از ارتودنسی ثابت

از سویی دیگر، ارتودنسی متحرک و ثابت می‌تواند به عنوان روش‌های مکمل درمانی نیز درنظر گرفته شوند؛ به این ترتیب که استفاده از ریتینر یا نگهدارنده به عنوان یکی از انواع پلاک‌های ارتودنسی متحرک، جهت تثبیت نتیجه ارتودنسی و جلوگیری از بازگشت نامرتبی‌های دندانی استفاده می‌شود؛ در نتیجه چه درمان با ارتودنسی ثابت انجام شده باشد چه با ارتودنسی متحرک، استفاده از ریتینر بعد از اتمام دوره ارتودنسی الزامی است.

به طور کلی زمانی که صحبت از مقایسه ارتودنسی متحرک و ثابت می‌شود، سوالات زیر مهم‌ترین مواردی است که پرسیده می‌شود:

  1. هزینه ارتودنسی متحرک بیشتر است یا ارتودنسی ثابت؟!
  2. آیا تاثیرگذاری و کارایی ارتودنسی متحرک نسبت به ارتودنسی ثابت کمتر است؟!
  3. پوسیدگی و تغییر رنگ دندان‌ها در ارتودنسی متحرک کمتر از ارتودنسی ثابت است؟!

ویدیوی زیر را حتماً مشاهده کنید تا پاسخ تمام این سوالات را دریافت کنید!


هزینه ارتودنسی متحرک در کلینیک تخصصی سیمادنت

قیمت درمان با ارتودنسی متحرک در سال 1403قیمت به ریال
ارتودنسی متحرک دو فک400/000/000
دستگاه فانکشنال400/000/000
هدگیر200/000/000
فیس ماسک400/000/000
تعویض پلاک متحرک هر فک60/000/000
تعویض پلاک شکسته فانکشنال80/000/000

در جدول بالا هزینه هر یک از روش‌های ارتودنسی متحرک به طور جداگانه مشخص شده است، با این وجود می‌توانید با مراجعه به صفحه مربوطه، اطلاعات بیشتری درباره نحوه محاسبه دقیق هزینه ارتودنسی در کلینیک تخصصی سیمادنت به دست آورید.

سایت دکتر داودیان متخصص ارتودنسی با 15 سال سابقه

زمانی بیمار میخواهد در استفاده از دستگاه ارتودنسی آزاد باشد و حتی در هنگام غذا خوردن این دستگاه را از دندان خود جدا نماید، به همین دلیل بهترین راه حل برای این کار روش درمان به صورت ارتودنسی متحرک می باشد که بیمار باید در طول این درمان همکاری لازم را با پزشک خود داشته باشد. از این روش برای اصلاح مشکلات جزئی دندان ها و فک استفاده می شود. دندانپزشک ممکن است این دستگاه را یا تنها در فک بالا تعبیه کند یا در هردو فک این دستگاه را به کار ببرد. دستگاه ارتودنسی متحرک از یک صفحه ی پلاستیکی ایجاد شده است که سیم مخصوصی به آن متصل می باشد که برای حرکت دندان به صورت آرام و تدریجی استفاده می شود.

یک فرد از کجا بداند که انجام ارتودنسی متحرک برای او صحیح می باشد؟

زمانی که شما اولین مراجعه به مطب دندانپزشکی را داشته باشید، دندانپزشک متخصص ارتودنسی شما قبل از پیشنهاد انجام ارتودنسی به روش متحرک تمام روش های مورد استفاده را پیش روی شما خواهد گذاشت و به شما کمک خواهد که آیا انجام ارتودنسی متحرک برای شما مناسب می باشد یا خیر؟ معمولا برای تصحیح ناهنجاری فک بالا از این روش درمانی استفاده می شود. انجام این روش هیچ محدودیت سنی ندارد. اما برای کودکان زیر 12 یا 14 سال فک آن ها به خوبی رشد نکرده است این روش بسیار موثر برای اصلاح ناهنجاری های فکی می باشد. درمان ناهنجاری های فکی کودکانی که نیاز به جراحی ندارند هزینه کمتری دارد و دندانپزشک می تواند با انجام ارتودنسی این ناهنجاری را درمان نماید. اما زمانی که سن فرد بیشتر شود علاوه بر انجام درمان ارتودنسی نیاز به جراحی فک خواهد داشت.

مزیت درمان روش متحرک از نظر متخصص دکتر ارتودنسی

اولین چیزی که قبل از انجام ارتودنسی متحرک ضرورت دارد این می باشد که ناهنجاری ارتودنسی را به موقع تشخیص داد تا بتوان از بروز مشکلات فکی و دندانی و پیشرفت و گسترش آن جلوگیری نمود.

به طور مثال مشکلاتی که در دندان های شیری کودکان به وجود می آید به راحتی می توان با انجام این نوع ارتودنسی درمان شود .

با این که ارتودنسی به روش متحرک محدودیت سنی ندارد اما با انجام در سنین کودکی و نوجوانی می توان از  بروز نیمی از ناهنجاری دندانی و فکی جلوگیری و پیشگیری کرد.

از دیگر مزیت های این نوع ارتودنسی می توان به متحرک بودن دستگاه آن می باشد که عوارض کمتری نسبت به دستگاه ثابت برای بیمار خواهد داشت.

انجام درمان ارتودنسی متحرک برای کودکان در سنین پایین نه تنها باعث زیبایی لبخند و اصلا ناهنجاری دندانی او می شود بلکه باعث افزایش اعتماد به نفس او نیز می شود زیرا همین مشکل عدم اعتماد به نفس نسبت به ظاهر برای کودکان باعث افت تحصیلی برای آنان خواهد شد.

به دلیل متحرک بودن این دستگاه شما می توانید نزد متخصص ارتودنسی آموزش استفاده کافی از آن و بهداشت کافی و نحوه ی نگهداری این دستگاه ها را فرا بگیرید. انواخ مختلفی از دستگاه متحرک ارتودنسی وجود دارد که بیمار قبل از استفاده ازآن باید موارد استفاده از آن را از متخصص ارتودنسی خود بپرسد.

آیا این نوع ارتودنسی دردناک می باشد؟

بعد از انجام تنظیمات اولیه دستگاه ارتودنسی متحرک ممکن است بیمار دچار احساس درد و ناراحتی اندکی داشته باشد اما این مشکل طبیعی می باشد و بعد از مدت بسیار کمی از بین خواهد رفت . استفاده قرص های مسکن در کاهش درد آن تاثیر نیز دارد.

ارتونسی متحرک در شمال تهران (زعفرانیه)

اگر ساکن مناطقی همانند نیاوران، اقدسیه، زعفرانیه، جردن، شریعتی، میرداماد، پاسداران و سایر محله‌های این مناطق هستید و قصد مراجعه به یک مرکز تخصصی ارتودنسی متحرک در شمال تهران را دارید، می‌توانید به مطب زعفرانیه سیمادنت مراجعه نمایید.

شعبه زعفرانیه

آدرس: تهران، زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، نبش خیابان ب، ساختمان پزشکان ب، طبقه اول، واحد 4

نقشه مطب زعفرانیه

ارتونسی متحرک در غرب تهران (ستارخان)

علاوه‌بر مناطق شمالی تهران، سیمادنت در غرب تهران نیز شعبه‌ای دیگر دارد و شما می‌توانید برای دریافت مشاوره حضوری و نیز انجام ارتودنسی متحرک به شعبه ستارخان سیمادنت مراجعه کنید. در نتیجه اگر ساکن مناطقی همانند صادقیه، ستارخان، مرزداران، جنت آباد، سعادت‌آباد یا حتی کرج هستید قصد مراجعه به یک مرکز تخصصی ارتودنسی در غرب تهران را دارید، می‌توانید به مطب ستارخان سیمادنت مراجعه نمایید.

شعبه ستارخان

آدرس: تهران، خیابان ستارخان، بین خیابان شادمهر و بهبودی، ساختمان پزشکان ستارخان، طبقه ۵

ارتودنسی متحرک

ارتونسی متحرک در شرق تهران (شریعتی)

به جز مناطق شمالی و غرب تهران، سیمادنت در مرکز و شرق تهران نیز شعبه‌ دارد و شما می‌توانید برای دریافت مشاوره حضوری و نیز انجام ارتودنسی ثابت به شعبه شریعتی سیمادنت مراجعه کنید.

شعبه شریعتی

آدرس: تهران، شریعتی، بین میرداماد و ظفر، خیابان منظرنژاد، ساختمان پزشکان منظرنژاد، طبقه 3، واحد 11

نقشه مطب شریعتی ارتودنسی سیمادنت

به این صفحه امتیاز دهید!

برای امتیاز بر روی ستاره ها کلیک کنید

میانگین امتیاز 4.9 / 5. امتیاز: 5098

اولین نفری باشید که به این پست رای می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیما دنت
مشاوره آنلاین
سیمادنت
تماس با ما
سیمادنت
تماس با ما
سیمادنت
دریافت نوبت