دهان شویه
1403-04-15
1403-04-15
دهانشویه ها به دلایل مختلف مورد استفاده قرار می گیرند:
بیشتر دهانشویه ها بدون نسخه دندانپزشک به فروش می رسند. با این حال توصیه دندانپزشک در این زمینه بسیار مهم است.
دندانپزشک به شما می گوید آیا به دهان شویه نیاز دارید یا نه و اینکه کدام نوع از دهانشویه بیشتر پاسخگوی نیازهای شماست.
دهانشویه ها به دو دسته اصلی تقسیم می شوند:
دهانشویه ها با خاصیت درمانی
این دسته از دهان شویه ها سبب کاهش پلاک دندانی، التهاب لثه، پوسیدگی دندانی و بوی ناخوشایند دهان می شوند. چنانچه دهان شویه حاوی فلوراید باشد سبب کاهش پوسیدگی دندانی یا جلوگیری از آن می شود.
دهانشویه ها با خاصیت آرایشی- بهداشتی
این گروه از دهان شویه ها بطور موقتی بوی بد دهان را کاهش می دهند و طعم مطبوعی را سبب می شوند. اما بطور مؤثر با عامل بوجود آورنده بوی بد دهان مبارزه نکرده و سبب از بین رفتن میکروبهای عامل بوی بد دهان نمی شوند.
این دهان شویه ها سبب کاهش پلاک دندانی، التهاب لثه و یا پوسیدگی دندانی نمی شوند.
اگر در مسواک زدن و نخ دندان کشیدن مشکل دارید و نمی توانید به طور مؤثر دهان و دندان خود را تمیز کنید، دهان شویه به شما کمک می کند تا از دهان و دندان خود در مقابل بروز پوسیدگی و التهاب لثه محافظت کنید.
در هنگام انتخاب دهان شویه به دنبال محصولاتی باشید که تأییدیه انجمن دندانپزشکی آمریکا را داشته باشند زیرا کارایی و ایمنی این محصولات آزمایش شده است.
(سر دبیر علمی سیمادنت: همواره محصولات بهداشتی دهان و دندان و از جمله دهان شویه را از داروخانه ها تهیه کنید و توجه داشته باشید که تأییدیه نهادهای معتبر حوزه سلامت را داشته باشد. بهتر است از دندانپزشک خود بخواهید تا شما را در این زمینه راهنمایی کند.)
در زمان درمان ارتودنسی بهداشت دهان و دندان از اهمیت بیشتری برخوردار است بنابراین استفاده و اهمیت از دهانشویه بیشتر از پیش احساس میشود.
دهانشویه در کنار مسواک و نخ دندان باعث بهداشت هر چه بیشتر دهان و دندان میشود. به همین خاطر متخصص ارتودنسی در کنار مسواک زدن استفاده از دهان شویه را توصیه میکند.